KLAAR VOOR VERTREK!?
Door: Shusila
Blijf op de hoogte en volg Shusila
15 April 2007 | Nederland, Zuid-Scharwoude
We vliegen alweer bijna naar Finland. Wat gaat de tijd snel!!
We stijgen op 20 april om 11:55 op en voor de mensen die nieuwsgierig zijn het vluchtnummer is: SK6592. Als alles volgens plan verloopt landen wij om 15:25 in Helsinki. Daar gaan we nadat we onze koffers terug hebben een hapje eten om vervolgens richting de trein te gaan.
Om 250 kilometer verder aan te komen in Jyväskylä de plaats van bestemming. Waar we worden opgehaald door een van onze begeleiders daar met de sleutel van het appartement. Ik zal zodra ik kan laten weten hoe mijn heenreis is verlopen, hoe het daar is en alle verdere details.
Nog lang niet zover maar toch even ter informatie. Onze terugreis, 10 weken later, staat gepland is op 1 juli en dan stijgen wij om 15:50 op en is het de bedoeling dat wij rond 17:35 landen op Schiphol voor de mensen die dan weer nieuwsgierig zijn het vluchtnummer blijft hetzelfde als bij de heen reis.
Van het weekend heb ik mijn koffer zo goed als klaar gezet. En een ‘to-do list’ gemaakt zodat ik niets kan vergeten. Mijn koffer kan nog steeds dicht.. valt mee he!! Haha!! Maar er zullen straks ongetwijfeld nog wel de laatste ‘ohja-ook-dat-nog-dingen’ bij moeten.
Deze week laatste toetsen en examens van het 3de jaar. En als afsluiting gaan we donderdag avond met alle 3de jaars en een aantal leraren de lesweken op gepaste wijze afsluiten, uiteraard onder het genot van een gezellig drankje.
Wordt een spannende tijd en ga jullie missen, maar heb er heel veel zin in! Het wordt 73 dagen hard werken, veel leren met natuurlijk de nodige dossis gezelligheid.. en daarna een super ervaring erbij.
We slapen alle 3 in een unit met alle 3 een eigen kamer, een gezamelijke keuken, douche, wasmachine en SAUNA!! (Maar daar hoef je in Finland geen moeite voor te doen!)
Ons verblijf is ongeveer 2 a 3 kilometer van het hotel en het centrum dus dat is niet zo heel ver. Ideal dus!
Jyväskylä Watch Out Here We Come!!
Nähdään pian,
Terveisin Shusila