BRUSSEL, BELGIE
Door: Shusila
Blijf op de hoogte en volg Shusila
27 December 2006 | België, Brussel
De eerste keer tussen kerst en oud en nieuwe even lekker weg om het oude jaar af te sluiten in een hoofdstad dit jaar Brussel uiteraard nog volledig in kerst sfeer.
3 dagen Brussel,
'3de kerstdag' zijn we met de auto vertrokken naar Brussel. Eenmaal het hotel gevonden en daar gesetteld zijn we de stad ingegaan waar werkelijk waar nog alles in Kerstsfeer is, onwijs gezellig dus.
We hebben daar in een restaurantje wat gegeten met natuurlijk daarnaast een heerlijk belgiesch biertje. Toen zijn doorgelopen naar de Grote markt hier was speciaal voor kerst een geweldige lichtshow zeker waard om te zien.
Na nog een gluwein op de kerstmarkt daar zijn we terug gegaan naar ons hotel om een goede nacht te maken voor de dag van morgen, SHOPPEN!! ;)
De volgende dag hebben we een combinatie gemaakt waar iedereen het mee eens was, kerstmarkten voor mijn moeder, belgische biertjes voor mijn vader en shoppen voor mij en mijn zusje!!
Dit was een erg gezellige dag die we hebben afgesloten met een steen koude rondje in een reuzenrad die uitzicht gaf over heel Brussel werkelijk waar geweldig met al die kerstverlichting.
Na deze geslaagde dagen was het helaas alweer tijd om terug te gaan naar huis aangezien wij natuurlijk de jaarwisseling niet willen missen in onze buurt! ;)
Lief Shusila